Sunnuntaita!
Täytyipä teille muillekin tulla vinkkaamaan helposta, herkullisesta
ja nopeasta ruokavinkistä viikonloppuun, tai arkeen, ihan miten vain, käy
kyllä kumpaiseenkin. Itselleni vinkki tähän isoon hamppariin löytyi jostakin ruokalehdestä, oisko ollu Pirkka, en kyllä tarkoin edes muista? Mutta kuitenkin, ohje jäi hyvin mieliin ja päätin kokeilla tätä jossain kohtaa.
Nyt kun poikakin oli kotosalla auttelemassa pihasaunan käsittelyssä päätin kokeilla tätä herkkua ja hyväähän se oli ja tosi helpoa valmistaa.
Tee näin:
Valmista n. 700g jauhelihasta iso pihvi, itse lisäilin jauhelihan joukkoon vain pari munaa, suolaa ja pippuria. Paista uunissa 225 asteessa n. 20minuuttia.
Osta palaleipää, itse löysin tuon leivän omasta k-kaupasta, puolita leipä.
Paahda leivänpuolikkaita paistinpannulla hetki molemmilta puolilta.
Täytä leipä valitsemillasi herkuilla, mie täyttelin sen juustoraasteella, sipulilla,
stressingillä, tuorekurkulla, ketsupilla ja kurkkusalaatilla.
Laita herkut leivänpuolikkaiden väliin ja nauti.
Leivässä olevien viivojen kohdilta on helppo leikellä sopivia palasia.
Itse söin tätä kylmänä iltavuorosta tultuani ja hyvää oli.
Kantsii kokeilla ja vaikket palaleipää löydäkään, käyhän tuohon ihan tavallinenkin vaalea tai ruisleipä puolitettuna.
Herkullista sunnuntaita, tämä lähtee tästä vielä iltavuoroon.
- Sari
No voi vitsit, kun on hyvännäköinen! Kyllä maistuisi :)
VastaaPoistaTuo oli tosi herkullista, leipä vain voisi olla vähän ohuempi :)
VastaaPoistaWautsi mikä idea, todellakin kokeillaan :)
VastaaPoistaJeps, ohuempaa leipää vain kantsii käyttää tuohon, niin hyvä tulee :)
PoistaOnpa näppärä idea! Kiitos!
VastaaPoistaNäyttää todella herkulliselta!
Olehan hyvä, herkullisia hetkiä sinne!
PoistaKylläpä näyttää makoisalle!
VastaaPoistaKiva idea! :)
Mukavaa viikkoa Sari!
Makoisaa on ja helppo tehdä :)
PoistaEi hitsi kun on hyvä ohje! Kiitos tästä Sari ❤️ Mukavaa alkavaa viikkoa ❤️
VastaaPoistaKiva idea oli ja hyvää oli muuten kylmänäkin :)
Poista