perjantai 17. elokuuta 2018

Minilomalla Helsingissä


Perjantain myöhäisiltaa,ja oikein mukavaa alkanutta viikonloppua teille jokaiselle.
Itse olen viettänyt vapaata tämän ja eilisen, joten tuleva viikonloppu kuluukin nyt suurimmaksi osaksi töiden parissa, mutta välillä näinkin.

Päivä on kulunut viikkosiivoten ja iltapäivällä ajelin vielä mutkan Torniossa ja Haaparannalla, Ikeassa. Kynttilävarastot on nyt täytetty ja muutama kiva aurinkokenno valaisinkin tuli hankittua syksyn pimeneviä iltoja varten.

Mutta nyt itse asiaan ja lupaamaani pikku postaukseen meidän Helsingin reissusta. Pienet irtiotot arjen keskellä ovat nannaa ja piristävät kummasti. Niitä on myös mukavaa aina ootella ja ne auttavat jaksamaan välillä aika kiireistä ja touhukastakin arkea. Minilomalla olimme aivan kahden Jarin kanssa. Muutama päivä tuli tallusteltua kaupunkia katsellen, välillä terassilla istuskellen ja hyvin syöden. Shoppailut jäivät vähiin tällä kertaa, sillä keskityimme nyt vain olennaiseen, eli oleskeluun ja nauttimiseen säidenkin suosiessa.


 Yhtenä päivänä käytiin Suomenlinnassa ja käveltiin siellä ristiin rastiin paikkoja tiiraillen ja ihastellen. Paikka oli kyllä täynnä historian havinaa ja paljon mielenkiintoista nähtävää ja kauniita, vanhoja rakennuksia.


Helsinki on yksi meidän molempien suosikki kaupungeista ja siellä tulee käytyä kerran kesässä.  

Mutta nyt perjantai illan viettoon ja saunan lämpöisiin löylyihin.


Viettäkäähän tekin leppoisa ilta <3


- Sari


8 kommenttia:

 1. Ihana Helsinki postaus 💕 Mekin retkeiltiin Suomenlinnaan alkukesästä, ja tarkoitus oli vielä loppukesästä ottaa uusiksi mutta johonkin tämä aika kuluu 🤗 ehkä kuitenkin vielä syksyn tullen kauniina päivänä kun matka on lyhyt kuitenkin 🤗

  Kiitos mukavasta postauksesta 💕

  Viikonlopun iloa! 🤗

  VastaaPoista
 2. Mekin päätimme, että Suomenlinnassa käydään vielä monet kerrat, niin ihana paikka on. Aika kyllä kulkee hurjaa vauhtia, ajatella että nyt ollaan jo puolivälissä tätäkin kuuta! Välillä täytyy aivan rauhoittua ja pysähdellä oleskelemaan :)

  Ihanaa loppuiltaa sinne <3

  VastaaPoista
 3. Helsinki on kyllä kiva kaupunki ja varsinki kesäisin <3 Ens torstaina päässäänki tuonne, saa nähdä ehtiikö kaupungilla piipahtaan ko meillä perjantaina ja lauantaiksi vielä liput Tanssi Vieköön messuille ja neidillä pari esitystäkin siellä. Mutta kiva vko loppu taas tulossa eli menee viikko sutjakkaasti ko tietää mitä kivaa on luvassa. Mieki miettinyt meille pihalle noita aurinkokenno juttu. pihaki alkaa pikku hiljaa muotoutumaan, niin olis kiva saada myös uusia valojaki tuonne pensaisiin :) Ihanaa vko loppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teitä tanssi vie, piän neidille peukkuja! :)
   Ikeassa olis ollu vaikka mitä kivvaa, mutta äkkiä mieki vain käväsin.
   Jänniä nuo aurinkokennovalot, ripustelin ne tänään, saapanähä , miten toimivat?

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 4. Those strawberries look so delicious! Looks like you guys had a great day walking around. Thanks for the share, hope you have a fantastic weekend. Keep up the posts. Great photos!


  World of Animals

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you.
   Strawberries was very delicios and we had very nice trip in Helsinki.
   I hope you too very nice weekend and i hope also and you visiting here again :)

   Poista
 5. Ihana Helsinki. Mekin kävimme siellä miehen kanssa muutama viikko sitten. Suomenlinna on kyllä huikea paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on ja Suomenlinna samoin!
   Voimme olla ylpeitä pääkaupungistamme <3

   Poista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.