sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Juhlava ja helppo ruoka


Hei ja lepposaa pyhäpäivää
kaikille!

Täällä ollaan nukuttu tänään niin pitkään,
etten kehtaa kertoakaan ja nautiskeltu
kiireettömästä aamusta.

Kynttilät ja valot sai sytytellä
heti herättyään, sillä niin
oli hämärää.

Päivän jatkumista ei vielä
oikein huomaa.

Tänään loihdin meille herkkuaterian,
helpon sellaisen, kantsii kokeilla. Se
sopii hyvin myös karppaajille, joihin itsekin
taas tunnustaudun kuuluvani, ainoa kielletty juttu
tuossa on vain nuo perunat, mutta niitähän tulee
tuohon aika vähän.

Tässäpä ohjetta:





 Siinäpä se, juhlava ja helppo
pyhäpäivän ruoka.

Kivasti pippurinenkin, niin jälkkäriksi
sopii hyvin mansikkarahka.

Näillä tänään...

Suloista sunnntaita <3

Halein,

Sari 


 

20 kommenttia:

  1. Kiitos Sari vinkistä! Itsekkin olen karpannut, muttaaina jostakin syystä lopettanut...sopi kyllä tuo karppiruoka hyvin mun vatsalle. Tarttee ottaa itseään niskasta kiinni ja taas aloittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marita, karppiruoka tekee hyvää mullekin, mutta sama juttu, täälläkin, tietyn ajan kuluttua lopetan sen aina, pitäisi olla jämerämpi!

      Poista
  2. Hyvältä näyttää!
    Minulla vaihtui blogin nimi! Sarin valkea joulu loppui!
    Hyvää sunnuntai päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sari katselinkin, että onko jokin uusi blogi käynyt vierailulla, kiitti ilmotuksesta:)
      Kivaa maanantaita <3

      Poista
  3. Toi mustapippurijuustokastike ( olipas pitkä sana, kirjoitetaanko kaikki edes yhteen?) on niiiiin hyvää ja super helppo tehdä! Kuuluu meidän vakkareihin lihan kanssa kanttarellikastikkeen ohella. Ja rakastan uunivihanneksi. Onneksi olen juuri syöny, muuten menisi ihan kuolaamiseksi...tosin toi jälkkäri....mansikkarahka...NAM!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Satu, tuosta kastikkeesta ei kyllä enää helpommaksi mene ja ihana tulisuus tuossa on, juuri sopiva:)

      Poista
  4. Oi, mitä herkkuruokaa ja kiitos, kun jaoit ohjeen kanssamme! Täytyykin joku päivä yllättää perhe tekemällä tätä ruokaa. Minä teen nykyisin niin harvoin ruokaa, että meinaa jo olla taidotkin ihan ruosteessa, hih...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Krisse, tuolla ruualla on kyllä helppo yllättää, onnistuu varmasti!:)

      Poista
  5. Ihana ohje! Tuon kanssa voi tosiaa olla joku lihajuttu, niin saa protskuakin mukavasti. Kiitti ohjeesta ja leppoisaa iltaa Sari ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Jaana,kalakin kävis hyvin nuiden uunijuuresten ja perunoiden kanssa, kastikkeena vaikkapa tilli?:)

      Poista
  6. Näyttää herkulliselta! Täytyy varmaankin kokeilla ;)

    VastaaPoista
  7. Näyttää tosi herkulliselta! Vuosi on vaihtunut ja alkaa uudet "kujeet" tai vanhoilla jatketaan... Pidin pienen hengähdystauon terveellisestä elämästä mutta nyt palaan taas ruotuun.Uusi vuosi vahtui mökillä, la tultiin kotiin. Hyvää alkanutta Uutta Vuotta 2016 sulle ja tietenkin koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Satu, täälläkin lomailtiin terveellisyydestä hetki ja nyt on otettu niskasta kiinni:)
      Mitä parhainta uutta vuotta teille koko perhelle! <3

      Poista
  8. Kiitos reseptistä! Täytyypä loppiaisena kokeilla. Possukin taas voisi maistua viikon tauon jälkeen. ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, olepas hyvä vain ja mukavaa tulevaa loppiaista! :)

      Poista
  9. Aivan liian verkullisen kuuloinen ohje. Testiin menee.

    VastaaPoista
  10. Heips Nanni, kivaa, kun testailet tuon, on myös terveellinenki!;)

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.