keskiviikko 25. toukokuuta 2022

Uuden kodin uudet taulut


Yhteistyössä: Poster Storen kanssa 


 Tyttären perhe muutti muutama kuukausi sitten uuteen kotiin. Tytär on tullut äitiinsä ja tykkää  sisustella. Uusia pintoja hän ei kuitenkaan tahtonut heti peittää, vaan halusi seinille yhtenäisen teeman, niin kutsutun punaisen langan, joka tässä tapauksessa olikin kultainen. Yhteistyö Poster Storen kanssa ei voinut osua parempaan ajankohtaan, sillä näin tytär pääsi valitsemaan uuden kotinsa seinille uusia tauluja.




Juliste valikoima Poster Storella on valtava ja tytär käyttikin muutaman tunnin miettien ja suunnitellen, mitä makuuhuoneen seinille valitsee.  Inspiraatiosivuilta hän sai hauskoja ja rohkeita ideoita yhdistellä erilaisia tauluja toisiinsa, näin syntyi ihana taulukollaasi. 




 Tytär valitsi kultaiset kehykset ja niihin sopivat julisteet. Makuuhuoneen kollaasissa seikkaileekin villi gepardi yhdistettynä upeaan järvimaisemaan, palmunlehti, maapallo ja hauska teksti.  Makuuhuone muuttui täysin ja julisteiden avulla siitä tuli viihtyisä ja kutsuva.








Poster Storesta löydät tyylikkäitä ja edullisia julisteita ja kehyksiä, sekä paljon inspiraatiota ja upeita ideoita siitä, miten voit sisustaa kodistasi juuri toiveidesi mukaisen.

Poster Store ottaa myös ympäristön huomioon tuotanto- ja toimitusprosessissaan. Julisteet painetaan Ruotsissa, Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan varastolle ja siitä eteenpäin asiakkaille.

Poster Store on ihana verkkokauppa, mutta toimii myös alustana inspiraatiolle ja luovuudelle. Inspiraatiosivuilta löytyy erilaisia variaatioita tauluseinän kokoamiseksi. Poster Storen valikoima päivittyy viikottain uusilla julisteilla, joten siellä kannattaa käydä katselemassa ja inspiroitumassa.


Ilokseni, näin kesän kynnyksellä, saan tarjota teille alennuskoodin.


Alennuskoodi: Sari55

(Alennuskoodi on voimassa 25.5-30.6)



Alennuskoodi on käytettävissä kaikkiin julisteisiin, paitsi Selection-mallistoon.) Se ei ole voimassa kehyksiin ja sitä ei voi yhdistää voimassa oleviin alennuksiin.


Nyt ei kun tilailemaan ja luomaan kotiin uutta tunnelmaa!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.