sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Syysvapailla

 

Heipähei!




Pitkästä aikaa täällä taas, edellisestä postauksesta on aikaa. Kuukausikin on vaihtunut välillä ja kohta ollaan taas jo tämänkin kuun lopussa.  Aika kulkee huimaa vauhtia tätä nykyä ja välillä tuntuu, ettei ehdi tehdä kaikkea, mitä haluaisi, saati sitten, mitä pitäisi.  Nyt viettelen muutaman päivän syysvapaita ja olipa mukava istahtaa hetkeksi ja tulla tänne kirjoittelemaan ja kertomaan kuulumisia.



Tänne ei kuulu mitään sen kummempaa, muuta kuin työtä ja arkea ja sitä ihan tavallista elämää iloineen ja suruineen. Sitähän se elämä on!




Olenhan sentään tavallisen arjen lomassa ehtinyt tehdä mukaviakin juttuja, kuten esimerkiksi nähdä hyvää ystävää ja käydä super pitkän reissun Ikeassa hänen kanssaan.  Oli kyllä terapeuttinen ja voimaannuttava reissu, saatiin juteltua ja shoppailtua, syötyä ja kahvisteltua ihan rauhassa monta tuntia. Kiitos vielä seurasta H ♥
Kuvissa vilahteleva iso kori olikin ostos Ikeasta, nyt siinä majailevat torkkupeitot, jotka on kätevä  napata tuosta ja käpertyä soffalle tv.tä tuijottamaan.





Ikeassa kävin tämän viikon perjantainakin Jarin kanssa, kun haimme sieltä uuden tv-tason olkkariin. Olen jo pitkään haaveillut tason vaihdosta ja nyt se oli vihdoin mahdollista. Vanha taso siirtyi makkariin, voisinkin postailla siitä joku päivä, sillä makkarin ilma muuttui kivasti vaihdoksen myötä.





Syysvapailla meidän oli aikomus lähteä ensin jonnekin päin lappia, mutta sitten päätimmekin jäädä kotiin.  Koronan leviäminen oli yksi syy siihen ja muutenkin ollaan niin koti ihmisiä.  Kotiin jääminen onkin tuntunut hyvältä, kun pitkästä aikaa olemme saaneet viettää vapaita yhdessä.




Jari kokosi eilen olkkariin uuden tv-tason, minä sisustelin pienesti ja sitten ollaankin tehty laskuja, saunottu, katseltu leffoja, syöty ja herkuteltu. Ihan parasta!  Tänään ajateltiin sään salliessa käydä ulkoilemassa ja paistamassa makkaraa.

Ulkosaunaakin olis mukava lämmitellä ja istuskella takkatulen loimussa tulta tuijotellen. Mulla työt kutsuvat vasta keskiviikkona yövuoroon, isäntä palailee sorvin ääreen huomenna.  

Ulkona pihakalusteet odottavat sisäle pääsyä ja varasto siivousta. Puista ja pensaista maahan tippuneiden lehtien annamme olla ja haravoimme ne vasta keväällä.  Ennen töihin menoa ajattelin myös siivoilla vaatekaappini ja tehdä muutaman hankinnan Jarille.  Ja arvatkaapas kuinka oottelen postipakettia saapuvaksi, tilasin nimittäin Marimekon kuosilla olevat verhot keittiöön. Jännää nähdä, kuinka  ne sinne sopivat?





Eikä enää ole pitkä aika siihenhään, kun jouluvaloja voi alkaa kaivelemaan esille. Voi ihanuus, miten mukavaa se onkaan!!!

Mutta ennen joulua syksyillään ja hyggeillään vielä hetki, eikös niin?  Poltellaan läjäpäin kynttilöitä ja nautitaan tunnelmasta ja kodin lämmöstä, pidetään itsemme terveinä, eikä anneta koronan ottaa ylivaltaa.

Ihanaa sunnuntaita sinulle ♥



- Sari






3 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa puuhasi. Kyllä kynttilän valossa on jo istuttu iltaisin täälläkin.

    VastaaPoista
  2. Kynttilät luovat niin kaunista tunnelmaa ja rauhoittavat mieltä.
    Ihanaa lokakuuta sinulle ♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon Suvi ♥ Sinulle myös ♥

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.