maanantai 11. helmikuuta 2019

Keittiön pienet muutokset



Hei ja mukavaa maanantaita sekä alkanutta viikkoa!

Flunssa on alkanut helpottaa ja voi miten kivalta tuntuu taas palailla normi arkeen. Työt ja pienet kotihommelit maistuvat jälleen ja ihanaa on päästä ruokakuppaankin ihan itse, ilman lippu lappusia, joita Jarin matkaan on viime päivät laitettu.




Aamulla, ennen iltavuoroon lähtöä, kuvailin hieman keittiössä, jossa on nyt uutta vanhaa. Pari viikkoa sitten tiilikuvioiset tapetit saivat lähteä välitilasta ja tilalla on nyt vanha välitila marmori laattoineen. Eihän tuo vanha välitila minua oikein miellytä ja olen siihen jo kahdet kaakelimaalitkin ostellut, vaan eivätpä ole natsanneet, vaikka niin luulin.




Ensimmäinen maali oli aivan liian tummanharmaa ja viimeksi ostamani vaaleanharmaa taas liian vaalea. Kokeilin viimeksi ostamaani maalia liesituulettimen kaakeleihin ja päätimme olla sutimatta sillä koko välitilaa.  Vaniljan väriset kaapit alkavat näyttämään niin likaisilta kovin vaaleaa väriä vasten. 




Jotenka, täytynee taas pohdiskella, josko ostaisi tartuntamaalin ja siihen sen oikean sävyisen harmaan maalin päälle. Tarkoituksena oli alunperin päästä helpommalla ja maalailla ilman tartuntaa suoraan tuolla kaakelimaalilla. 



No, aina ei mene niin kuin ajattelee ja eipä tuossa nyt kuinkaan käynyt.  Köyhän naisen avohyllytkin ovat nyt poissa, kun halusin vaihteeksi kaapin ovet taas paikoilleen. Jotenkin tuli nyt selkeämpää ja siitä kun nyt niin pidänkin.  Nauroinkin Jarille, että meidän keittiöremontit ei tule ainakaan kalliiksi, kun laitetaan uutta vanhan tilalle ja kun alkaa kyllästyttää otetaan vanha taas näkyviin.




Mutta hei, eipä tarvi aina ostaa uutta ja maksaa maltaita sehän tässä parasta on. Tämmönen köppäna kun tyytyy vähemmälläkin, vaikka olisihan se ihan uusi keittiö tietysti ihana, mutta nyt mennään näin.


Tässä kuva keittiöstä tiilikuvioisen välitilan ja avohyllyjen kanssa.
 

Mitäs sanotte muutoksesta, tai pikemminkin vanhan 
paluusta, heh? 

Että tämmösiä tänään, täällä muuten paistelee aurinko ja ilma on mitä ihanin, alkaa ihan kevättää.


- Sari 






13 kommenttia:

  1. Teillä on kivan ja kodikkaan näköien keittiö. Ei tosiaan aina tarvitse ostaa uutta. Itseäni välillä hirvittää, kun ihmiset vaihtavat ihan hyväkuntoisia keittiöitä uusin, koska vanha ei ole enää trendikäs.

    Ihanaa viikon jatkoa sinulle Sari <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara, se on kyllä aika kauheaa, varsinkin jos keittiö on silti toimiiva.

      Mukavia loppuviikon päiviä sinnekin <3

      Poista
  2. Teillä on hyvän näköinen keittiö. Kaapin ovet tekivät siistin näköiseksi.
    Välitila on minusta ihan jees.
    Kun me teimme taannoin rempan keittiöön, halusin mahdollisemman paljon tavaroita pois silmistä=kaappien ovien taakse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija, paljon muuttui siistimmäksi nuilla ovilla kyllä. Minäkin haluan toisinaan tavaraa piiloon ja toisinaan haluan ottaa niitä esille.

      Poista
  3. Viihtyisä on keittiönne!
    Ihanaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Kyllä kaapit ovilla on parempi. En ymmärrä miksi nykyään poistetaan kaapit ja laitetaan hyllyjä, joille pöly ja rasva kerääntyy ja ovat sekavan näköisiä
    No, meni saarnaamiseksi :D Jokainen makunsa mukaan tietysti tekee.
    Välitila näyttää ihan hyvältä. t. Enna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin on. Avohyllyt ovat kauniita, mutta ne on kyllä kova homma pitää puhtaina.
      Mukavaa keskiviikkoa Enna!

      Poista
  5. Hyvältä näyttää ja tykkään enemmän vanhan paluusta, on selkeämpi ja rauhallisempi <3

    Mieki meille ekana yritin, jos olis maalannut ovet ja vaihtanut vetimet...eipä onnistukkaan kalvopäällisiä ovia maalata ja kodinkoneet kyllä jo vetelee viimeisiä ja lattioissa on jo sen verran elämää, joten pakko jo tehä isompi remppa...onhan tuo jo melkein 19 vuotta vanha ja minusta hyvin ollaan sinnitelty, vaikka tiedän monia jotka on jo parikin kertaa vaihtaneet uuden keittiön. Keittiö kuitenkin kodin kallein m2, ettei ihan huvikseen remonttia tee ...jos ei ole ylimääräistä täpäkkää :) Ihanaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Päivi, minustakin.

      Ihanaa on sitten nähä teän uusi keittiö ja juu kaikki maksaa nykyään niin paljon!

      Ihania loppuviikon päiviä sinnekin <3

      Poista
  6. Tämä muutos näyttää oikein hyvältä, selkeä on hyvä sana mitä itsekin käytit. Ja kuitenkin niin vähällä tehty muutos, kannatti. Ja ainahan sitä tulee kokeiltua kaikkea. Ja jos ei ole mikään kallis muutos, niin siitä vaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana, selkeyttä kyllä saatiin nyt.
      Pienet kokeilut ei tosiaan haittaa kun eivät maksa paljoa.

      Iloa loppuviikkoon! <3

      Poista
  7. Moi!
    Millä siis laitoitte pleksin tapetin päälle? Liimasitteko vai miten? :)

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.