sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Voi ei





















ja apua!!!  Niin ja oikein hyvää ensimmäistä adventti sunnuntaita teille jokaiselle. Täällä reippaan viikon mittaisen blogi tauon jälkeen heräillään ja päällimmäisenä asiana tuskastellaan omaa tyhmyyttä!  Kävin nimittäin eilen blogiarkistoja läpi ja huoletta poistelin niistä kaikki luonnokset ja ei julkaistut tekstit,  NO, siinä samalla sitten tuli poistettua jo julkaistujakin.  Arrgg, kyllä sitä on tyhmä, eilen en vielä asiaa edes huomannut, mutta tänään koneen aukaistuani ihmettelin, että missäs uusimmat postaukset on???  No, poissa ovat, minkäs sille enää voi, onneksi en montaa ehtinyt hukata.



Viime viikolla en ehtinyt konelle työkiireiden ja kaiken hässäkän keskellä, mutta tänään aionkin vierailla oikein rauhassa teidän muiden blogeissa ja tätäkin postausta teen nauttien.
Kuvien ottaminen tähän aikaan vuodesta vain on tosi haastavaa, sillä valoa niihin riittää nippa nappa aamupäivän tunneille asti.
 
 
Äiti oli tosiaan meillä koko viime viikon toipilaana ja niin hyvin leikkauksesta parannuttuaan halusi lähteä omaan kotiin perjantaina.  Töistä päästyäni suunnattiinkin sitten kauppojen kautta Lompoloon ja olihan toinen onnellinen omaan kotiin päästyään, onnenkyynel jos toinenkin siinä vierähti poskelle kai kummallakin.
 
 
Lompoloonkin laitettiin joulua ja ripusteltiin tähtösiä ja laitettiin kynttelikköjä paikoilleen. Eilen iltapäivällä ajelin sieltä kotiin ja vielä vähän täälläkin olen lisäillyt valojen määrää ja kaivanut kaapeista joulukoristeita esille.
 
 
Pitkästä aikaa ollaan myös oltu kahden tuon ukkokullan kanssa ja nautittu suunnattomasti rauhallisuudesta, joka täällä on vallinnut.  J.n käytyä välillä töissä, olen puolestani saanut nauttia yksin olostani täällä kotona ja huomannut, että kyllä sitäkin vain kaipaa.


Ulkona on puhtaan valkoista ja niin kovin talvisen näköistä, pikku pakkanen on paljon mukavampaa kuin loska ja räntäsateet.  Tänään lämpeää leivinuuni ja portaiden lakaisun yhteydessä ajattelin tehdä pienen lenkin karvanaaman kanssa.


Hyasintteja on tullut jo ostettua ja voi pojat niistä lähtee ihana tuoksu, joka täyttää koko kodin, sinttien tuoksu jos mikä tuokin mulle jouluisen olon.


Ensimmäistä adventtia siis vietellään ja nythän jouluttelu on oikein luvan kanssa sallittua.
Ihanaa aikaa, nautitaan siitä siis kunnolla!


Minun tarttis löytää jostakin muutama männynoksa, joten pipoa ja takkia vain niskaan ja ulos niitä etsimään...



Palaillaan taas,


- Sari
 

16 kommenttia:

  1. Hyvää ensimmäistä adventtia sinulle!❤

    VastaaPoista
  2. Mukavaa adventtia, Sari! Mun sintit on vielä kaupassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu, kivaa iltaa sinullekin <3
      Meille tänne on vasta nuo sintit saapuneet:)

      Poista
  3. Minä ostin ekan kerran amarylliksen, saa nähdä, aukeaako...
    Minä kerkesin hakea pari männynoksaa, ennenkuin lunta tuli. Nimittäin nyt sitä on ja vielä näyttää tulevan lisää. Kyllä täällä olisi jo riittävästi lunt yhdeksi jouluksi ;)
    Ihanaa ensimmäistä adventtia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ellen, Amaryllis on kyllä upea kukka auettuaan!
      Kyllä varmaan kukkii sullakin :)
      Meilläkin on täällä aika paljon jo lunta.

      Ihanaa adventti iltaa sinne <3

      Poista
  4. Ihana tunnelma siellä! Täällä kans pikkuhiljaa lisätty joulujuttuja. Ens viikolla varmaan taas lisään niitä...Ihanaa adventti-iltaa sinne Sari ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana <3
      Täälläki joulujuttuja lisäillään hiljalleen.
      Ihanaa sunnuntai iltaa ja 1. adventtia sinullekin <3

      Poista
  5. Hyvää 1. adventtia Sinullekin, Sari ♥ Ihana kuulla, etä äitisi leikkaus on mennyt hyvin ja hän on päässyt jo kotiutumaan omaan kotiin. Se on meille kaikille, mutta erityisesti vanhemmille ihmisille tosi tärkeää. Minäkin olen tänään kaivellut joulukoristeita esiin ja laitellut kotia vähän jouluisemmaksi. Elämme vuoden ihaninta aikaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse, samoin sinullekin ihanaa ekaa adventtia <3
      On kyllä huojentavaa nyt, kun äiti alkaa taas olla tolpillaan :)

      Poista
  6. Voi, tiedän niin tuon sun tunteen. Itse en edelleenkään käsitä mihin meidän Itävallan reissuvalokuvat katosivat syksyllä koneelta. Säälittävät 599 kpl ihania muistoja joista minulla oli tarkoitus tehdä ifolorkirja meille muistoksi :(
    Vieläkin sapettaa ja itkettää koko ajatus.
    ihanaa uutta viikkoa ihanuus <3

    VastaaPoista
  7. Hei Nanni, voi ei, eivätkö kuvasi ole vieläkään löytyneet?!
    Voi meitä tietokoneen käyttäjiä, pitäis varmaan saaha joku pika koulutus tähänki ;)
    Mukavaa viikkoa sullekin <3

    VastaaPoista
  8. Voi ei! Joku nörtti saattaisi saada ne ehkä pelastettua, vaikka ne onkin poistettu.

    VastaaPoista
  9. Hei Kati, niin varmaan saattaisi, no, ehkäpä ensi kerralla muistan poistellessani, mitä poistelen ;)

    VastaaPoista
  10. Voi että teillä on kaunista ja niin viihtyisän näköistä siellä! Kaikesta välittyy rauhallisuus ja lempeys. Tämä oli kyllä jälleen miellyttävä blogituttavuus :)

    VastaaPoista
  11. Hei Annika ja kiitos paljon, mukavaa että tykkäsit, rakastan sisustamista ja kotoilua tosi paljon :)

    VastaaPoista

Kiitos kun vierailit blogissani, jokainen kommentti on minulle tärkeä.